VOLS PROPOSAR UN TALLER O ACTIVITAT PER LA FIRA REMEIART?

La Fira Remeiart compta amb un nombre important de persones que ajuden a fer-la possible tot fent tallers, xerrades o exposant els seus productes a la venda.

Vols ser tu també una de les persones que proposi un taller o xerrada?

Clica l’enllaç que trobaràs en aquesta mateixa pàgina i emplena el formulari. El comitè del Remeiart avaluarà la vostra proposta i us comunicarem si està acceptada o no.

Recordeu que tenen prioritat absoluta totes aquelles propostes relacionades amb les herbes remeieres i tots els productes que se’n deriven o també aquelles propostes que facin referència a alimentació saludable i vida conscient.

Per tal de formalitzar la proposta caldrà que ompliu el formulari següent i envieu la documentació que es demana a través de l’e-mail. És molt important llegir els requisits per fer una proposta de taller o activitat prèviament aquí.
El termini de presentació de propostes finalitza el proper 4 de maig de 2018. Més enllà d’aquesta data no us assegurem que les propostes puguin ser estudiades.

El termini de sol·licitud va finalitzar el passat 4 de maig. Per qualsevol petició o consulta poseu-vos en contacte a través de l’e-mail remeiart@smmonjos.cat