CUINES I TAPES REMEIART 2024
Del 24 de maig al 9 de juny de 2024
Les Cuines i Tapes del Remeiart les podeu trobar a tots els restaurants i bars del municipi que col·laboren en aquesta proposta de difusió de les herbes remeieres a la cuina. Aquest any 2024 les podreu tastar des del divendres 24 de maig i fins al diumenge 9 de juny.
LES TAPES
Les tapes van acompanyades de vi, cava o aigua
1. Mandonguilles amb patates remeieres
Rambla de Penyafel, 5
93 653 85 36
De dl a dg de 18 h a 20 h. Dm tancat.
Conté: gluten i làctics
2. Enrotllat de carn amb espècies
Plaça d’Europa, 1
679 89 66 71
De dv a ds de 20 h a 23 h
Conté: gluten, làctics i fruits secs
4. Kebab turco
Rambla de Penyafel, 7
633 14 15 94
De dl a dv de 19 h a 22 h. Ds i dg de 18 h a 22 h
Conté: gluten, ou i làctics
5. Pintxo de calamarcets sobre torrada d’hummus
Av. del Penedès, 57 (La Ràpita)
93 898 38 78
Dj, dv, i ds de 18 h a 21:30 h
7. Llaminera de porc en escabetx i herbes remeieres
Camí de Cal Salines, s/n
93 898 11 17
De dv a dg de 12 h a 15 h
Conté: gluten
8. Vedella amb salsa remeiera
Rambla de Penyafel, 17
93 818 66 00
De dl a dg de 17 h a 21 h
Conté: gluten
10. Llom amb ceba i llaminadures de xampinyons
Av. de Cal Rubió, s/n
650 80 36 67
De ds a dg de 10.30 h a 13.30 h
Conté: gluten
11. Sospir de pernil amb oli de farigola i romaní
Av. de l’Aviació Republicana, 21
93 898 34 03
De dl a dg de 19.30 h a 23 h
Conté: gluten i làctics
LES TAPES DE LES ENTITATS
1. Spantus Taco Diabòlic
Plaça de Pau Casals
31 de maig de 19 h a 23 h
Plaça de l’Església
8 de juny de 19 h a 23 h
2. Stick bo
Plaça de Pau Casals
1 de juny de 19 h a 23 h
Plaça de l’Església
8 de juny de 19 h a 23 h
Conté: gluten i fruits secs
EL MENÚ
Celleteca Cal Bayó
1. Menú degustació
C. del Ribat, s/n. (La Ràpita)
611 70 33 07
De dj a ds a partir a les 20.30 h o 22.30 h (dos torns)
Imprescindible reserva prèvia.
50 € (Beguda i cafès a part)
Conté: gluten, ou, làctics i fruits secs
Entrants
- Fals Steak tàrtar de tomàquet
- Niu de pasta katafi amb tripa de bacallà
Primer
- Quiche de pa amb tomàquet i arengada
Segon
- Magret d’ànec amb poma al Brandy i gotes de maduixa al pebre
Postres
- Gelat de carquinyoli amb escuma de crema catalana