
CUINES I TAPES REMEIART 2023
Del 2 a l’11 de juny de 2023
Les Cuines i Tapes del Remeiart les podeu trobar a tots els restaurants i bars del municipi que col·laboren en aquesta proposta de difusió de les herbes remeieres a la cuina. Aquest any 2023 les podreu tastar des del divendres 2 de juny i fins al diumenge 11 de juny.
LES TAPES
Les tapes aniran acompanyades de vi, cava o aigua
1. Piquillo amb tonyina i alfàbrega
C/ de Sant Antoni, 40
93 898 04 39
De dl a dg de 16 h a 20 h
Conté: gluten, ou i làctics
2. Miniburguer de la Paqui
Av. de Mas Catarro, 4
93 818 60 56
De dm a dg de 19 h a 22.30 h i dg de 13 h a 15 h
Conté: gluten, làctics i fruits secs
4. Trio d’hummus
Plaça d’Europa, 1
679 89 66 71
De dj a ds de 20 h a 23 h
Conté: gluten i fruits secs
5. Xoricets al vi amb herbes remeieres
Av. de Catalunya, 22
629 88 70 03
De dl a dg de 18 h a 23 h
Conté: gluten
7. Coca d’herbes remeieres
Av. del Penedès, 11
93 898 02 00
De dl a dj de 17 h a 21 h, dv de 12 h a 14 h i de 17 h a 21 h i ds i dg de 10 h a 14 h.
Conté: gluten, ou i làctics. Pot contenir traces de fruits secs.
8. Calamarcet farcit amb crema de brie i fonoll
C. de Cal Rubió, 36
93 898 03 76
De dl a dg de 9 h a 16 h i de 20 h a 22.45 h
Conté: gluten, ou i làctics
10. Gyoza a l’Anton
Av. de Catalunya, 51
93 898 11 54
De dl a dx de 8.30 h a 20.30 h, dj i dv de 8.30 h a 23 h, i ds i dg de 8.30 h a 14.30 h
Conté: gluten i fruits secs. Existeix opció sense gluten.
EL MENÚ
Celleteca Cal Bayó
12. Menú degustació
C. del Ribat, s/n. (La Ràpita)
611 70 33 07
De dj a ds a partir de les 20.30 h
Imprescindible reserva prèvia.
40 € (Beguda i cafès a part)
Entrants
- Gaspatxo de remolatxa amb formatge de cabra a les fines herbes.
- Figues al foie amb vel de ratafia.
- Coca d’herbes remeieres amb pera i sardina fumada.
- Flor de carbassó farcida de brandada de bacallà a la farigola.
Principal a escollir
- Caneló de carbassó amb xerris a les herbes remeieres i beixamel d’all negre.
- Pollastre de corral escabetxat amb arròs salvatge.
- Salmó marinat amb herbes i meló.
- Magret d’ànec amb fruita de la passió i panadera de patata i poma àcida.
Postres
- Bescuit integral amb gerds, pesto d’ametlla i alfàbrega