CUINES I TAPES REMEIART 2023

Del 2 a l’11 de juny de 2023

Les Cuines i Tapes del Remeiart les podeu trobar a tots els restaurants i bars del municipi que col·laboren en aquesta proposta de difusió de les herbes remeieres a la cuina. Aquest any 2023 les podreu tastar des del divendres 2 de juny i fins al diumenge 11 de juny.

LES TAPES

3 € per tapa
Les tapes aniran acompanyades de vi, cava o aigua
Bar Casal de la Gent Gran

1. Piquillo amb tonyina i alfàbrega

C/ de Sant Antoni, 40
93 898 04 39
De dl a dg de 16 h a 20 h
Conté: gluten, ou i làctics

Bar Nerea 2

2. Miniburguer de la Paqui

Av. de Mas Catarro, 4
93 818 60 56
De dm a dg de 19 h a 22.30 h i dg de 13 h a 15 h
Conté: gluten, làctics i fruits secs

Bar Los Amigos

3. Filet de porc amb salsa Remeiart

Plaça dels Avis, 8
666 98 52 57
De dm a ds de 18 h a 21 h
Conté: gluten i fruits secs

Bar Restaurant Jeneri

4. Trio d’hummus

Plaça d’Europa, 1
679 89 66 71
De dj a ds de 20 h a 23 h
Conté: gluten i fruits secs

Bar restaurant New Llunàtic

5. Xoricets al vi amb herbes remeieres

Av. de Catalunya, 22
629 88 70 03
De dl a dg de 18 h a 23 h
Conté: gluten

Restaurant Ca N’Ayxelà

6. Cruixent de xai rostit amb romaní i la seva salsa

Camí de Cal Salines, s/n
93 898 11 17
De dv a dl de 12 h a 16 h
Conté: gluten, ou, làctics i fruits secs

Forn Valls

7. Coca d’herbes remeieres

Av. del Penedès, 11
93 898 02 00
De dl a dj de 17 h a 21 h, dv de 12 h a 14 h i de 17 h a 21 h i ds i dg de 10 h a 14 h.
Conté: gluten, ou i làctics. Pot contenir traces de fruits secs.

Bar Restaurant Paco

8. Calamarcet farcit amb crema de brie i fonoll

C. de Cal Rubió, 36
93 898 03 76
De dl a dg de 9 h a 16 h i de 20 h a 22.45 h
Conté: gluten, ou i làctics

La Pizza di Raffaello

9. Barbecue amb farigola

Av. de l’Aviació Republicana, 21
93 898 34 03
De dl a dg de 19.30 h a 23 h
Conté: gluten i làctics

Xarcuteries Anton

10. Gyoza a l’Anton

Av. de Catalunya, 51
93 898 11 54
De dl a dx de 8.30 h a 20.30 h, dj i dv de 8.30 h a 23 h, i ds i dg de 8.30 h a 14.30 h
Conté: gluten i fruits secs. Existeix opció sense gluten.

Mesón El Coto

11. Pernilet de pollastre amb crema de bolets, romaní i farigola

Rambla de Penyafel, 17
93 818 66 00
De dl a dg de 17 h a 21 h
Conté: gluten i làctics

EL MENÚ

Celleteca Cal Bayó

12. Menú degustació

C. del Ribat, s/n. (La Ràpita)
611 70 33 07
De dj a ds a partir de les 20.30 h
Imprescindible reserva prèvia.

40 € (Beguda i cafès a part)

Entrants

  • Gaspatxo de remolatxa amb formatge de cabra a les fines herbes.
  • Figues al foie amb vel de ratafia.
  • Coca d’herbes remeieres amb pera i sardina fumada.
  • Flor de carbassó farcida de brandada de bacallà a la farigola.

Principal a escollir

  • Caneló de carbassó amb xerris a les herbes remeieres i beixamel d’all negre.
  • Pollastre de corral escabetxat amb arròs salvatge.
  • Salmó marinat amb herbes i meló.
  • Magret d’ànec amb fruita de la passió i panadera de patata i poma àcida.

Postres

  • Bescuit integral amb gerds, pesto d’ametlla i alfàbrega